Welke van de vijf gemeenschappelijke scheden is het meest geschikt?

December 31, 2020
Laatste bedrijfsnieuws over Welke van de vijf gemeenschappelijke scheden is het meest geschikt?

Wanneer het selecteren van verbindingsproducten, naast de schakelaaraanpassing, is er ook een zeer belangrijk stuk, dat de schede van de kabel is. Als belangrijkste barrière om de interne interface te beschermen, spelen diverse materialen van kabelschede verschillende beschermingsrollen. De gebruikers moeten geschikte en betaalbare kabelschede volgens hun daadwerkelijke gebruiksscenario's vinden.

Hieronder maken een lijst wij van de gemeenschappelijke materialen van de kabelschede, met inbegrip van de voordelen en de nadelen, die geschikt om samen zijn worden overwogen wanneer het selecteren van verbindingsproducten.

1 pvc-、 materiaal

Klasse 6, pvc, met folieschild, 4 paren liep, 26awg vast
Definitie: het is gebaseerd op pvc-hars, toevoegend stabilisatoren, plastificeermiddelen, calciumcarbonaat en andere anorganische vullers, additieven, smeermiddelen en andere additieven, door zich het mengen, het kneden en uitdrijving.
Voordelen: het kan worden gevormd om in diverse milieu's en toepassingen worden gebruikt. Het is lage bestand kosten, flexibel, sterk, en brand/olie.
Nadelen: sommige low-end materialen van pvc bevatten schadelijke stoffen, die onstabiel kunnen zijn wanneer toegepast in speciaal milieu. Momenteel, pvc-is het materiaal ook bevorderd om de milieubescherming elementen te verbeteren en de prestaties te verbeteren.
PE 2、 materiaal
Het vaste lichaam begroef ultra Directe beschermde openluchtkabel, AWG-236 PE schede
Definitie: het polyethyleenmateriaal, dit is ook zeer gemeenschappelijk. De lineaire moleculaire structuur van polyethyleen maakt het zeer gemakkelijk om bij op hoge temperatuur te misvormen. Daarom in de toepassing van PE in draad en kabel de industrie, wordt het polyethyleen vaak omgezet in een netwerkstructuur door crosslinking, die het maakt sterke misvormingsweerstand bij op hoge temperatuur hebben.
Voordelen: milieuvriendelijker, over het algemeen hebben dergelijke producten de de milieuvervuilingtest van de EU ROHS overgegaan. Het heeft uitstekende elektroisolatieprestaties en goede verwerkingsprestaties.
Nadelen: algemene weerbestendigheid, niet geschikt voor milieu op hoge temperatuur.
3、 Pur materiaal
Super klasse 5, super flexibele beschermde purschede, 4 paren van AWG 26 liep leiders vast
Definitie: het polyurethaan (PUR) is een soort polymeer met herhaalde structuureenheid van carbamate segment, die door reactie van isocyanaat en polyol wordt gemaakt.
Voordelen: uitstekende olieweerstand, goede hardheid, slijtageweerstand, koude weerstand (lage temperatuurweerstand), waterweerstand, het verouderen weerstand, zure en alkaliweerstand, weerbestendigheid, lange levensduur, UVweerstand en vele uitstekende functies, geschikt voor olieverontreiniging, lage temperatuurmilieu en andere ruwe gelegenheden.
Nadelen: vele functies, zullen natuurlijke prijzen lichtjes hoger zijn, vergelijkbaar geweest met pvc-materialen, zullen de kosten veel hoger zijn.
4、 TPE/TPR-materiaal
Super klasse 5 SF/UTP-kabel, hoge flexibiliteit CMX vlam - vertragerstpe schede, 4 paren van multi de bundelleider van 24awg
Definitie: TPE (thermoplastisch die elastomeer), soms ook als TPR (thermoplastisch rubber) wordt bekend, namelijk thermoplastisch rubber.
Voordelen: de goede chemische weerstand en de olieweerstand, en zeer flexibel, slijtageweerstand zijn ook beter.
Nadelen: niet zeer sterk, ook niet bestand tot op hoge temperatuur, kan niet gewoonlijk in het milieu boven 80 ° C lange tijd worden gebruikt.
5、 TPU materiaal
Definitie: algemeen genoemd geworden polyurethaanmaterialen, het thermoplastische rubber van het polyurethaanelastomeer.
Voordelen: hoofdzakelijk verdeeld in polyestertype en polyethertype, heeft de hardheidswaaier (60ha-85hd), slijtageweerstand, olieweerstand, transparante, goede elasticiteit, TPU niet alleen uitstekende kenmerken van hoge slijtageweerstand, hoogspanning, kracht met grote trekspanning, hardheid en verouderende weerstand, maar ook is een rijp milieubescherming materiaal.
Nadelen: lichtjes ontbrekend in stevigheid, gemakkelijk te misvormen.