Volkswagen Amerika sluit zich aan bij de Veiligheid Alliance van de Automatische pilootauto

December 21, 2020
Laatste bedrijfsnieuws over Volkswagen Amerika sluit zich aan bij de Veiligheid Alliance van de Automatische pilootauto

Een paar dagen geleden, sloot aan audi zich ag bij AVSC, die automobiele fabrikanten en technologiebedrijven omvat, en geëngageerd is aan gezamenlijk het ontwikkelen van autonome drijftechnologie. Daimler, Ford, GM, Honda, Toyota, Lyft, Uber en SAE zijn alle lid van AVSC.

 

Men rapporteert dat audi ag een reeks maatregelen treft om de toekomstige reisdiensten en oplossingen te ontwikkelen met betrekking tot het autonome drijven. In Juli 2019, kondigde Volkswagen aan dat het ongeveer 2,6 miljard dollars van de V.S. (ongeveer 18 miljard yuans) in Argo AI, een autonoom drijfplatform had geïnvesteerd. In Oktober, kondigde audi ag de totstandbrenging van een autonome drijfdochteronderneming aan, die het autonome drijfsysteem in de modellen van Volkswagen in de toekomst zal integreren en een industriële schaal zal vormen.

 

AVSC is één van de plannen van SAE-technologiealliantie, die officieel in April 2019 werd gelanceerd. Het algemene doel van de alliantie is de eenmaking van de de industrienorm van het automatische drijfsysteem te versnellen en het te brengen in praktijk, uiteindelijk verbeterend het openbare vertrouwen en het begrip van automatische piloot.

laatste bedrijfsnieuws over Volkswagen Amerika sluit zich aan bij de Veiligheid Alliance van de Automatische pilootauto  0

Audi ag zei dat tijdens het ontwikkelen van de de industrienorm en de praktijk van het autonome drijven, de industrie moet samenwerken. Momenteel, heeft Uber snelle vooruitgang in het onderzoek van autonome drijftechnologie onder alliantieleden geboekt, terwijl Ford van plan is om een volledig autonoom voertuig vóór 2021 te lanceren, en Toyota kan dit doel sneller bereiken. De cruise, een dochteronderneming van General Motors, concentreert zich ook op het onderzoek van autonome drijftechnologie. Hoewel de Cruise, een dochteronderneming van GM, de introductie op de markt van het autonome drijven vertraagde, wees Dan Ammann, CEO van Cruise, erop dat GM van plan is de autonome drijf gedeelde ritdienst aan lagere kosten te lanceren, zodat de autonome voertuigen uiteindelijk de populariteit van traditionele voertuigen zullen overtreffen.