aboutus

Linksunet E.T Co; Limited

Linksunet E.T Co; Limited Linksunet E.T Co; Limited Linksunet E.T Co; Limited Linksunet E.T Co; Limited
1 2 3 4
<-Video Images->
Type Business: Fabrikant
Grote Markt: Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Oceanië
Wereldwijd
Merken: Harting
Aantal werknemers: 200~300
Jaarlijkse omzet: 1000000-2000000
Opgericht Jaar: 2010
Export pct: 60% - 70%
Ongeveer ons
Inleiding

Bedrijfprofiel

Wij zijn een de douanedeskundige van de industrieel-ranguitrusting, zijn wij geëngageerd aan de verwerking van de draaduitrusting meer dan 10 jaar geweest.

Ons bedrijf hecht groot belang aan de verwerkende industrie van de draaduitrusting. Onze producten worden verzonden naar vele binnenlandse gebieden en veel buitenland. De producten kunnen op productie, instrumentatie, auto, fabrieksmachines en andere gebieden worden gebruikt.

 

Er zijn twee fabrieken in Shanghai en respectievelijk Qingdao. Shanghai concentreert zich hoofdzakelijk op high-end kleine partijproducten, met een installatiegebied van 800 vierkante meters. Volgens TS16949-norm, Qingdao-concentreert de installatie zich hoofdzakelijk bij de gegroepeerde productie met een installatiegebied van 4000 vierkante meters. Het werd gezet in productie in Augustus 2015.Shanghai is ons R&D-centrum, is Qingdao ons productiecentrum.

Onze fabriek is verklaard als UL-normen, ISO9001, en IAFT16949. De fabriek heeft 15 hoge snelheids automatische die machines met het beheersapparaat van de kabeldruk worden uitgerust, 40 handlassenmateriaal, injectie 12 het vormen materiaal, automatisch USB-lassenmateriaal, en andere aanverwante apparatuur. Tijdens het productieproces, van scherpe lijn, schil, die de eind, assemblerend, visueel analyse van het inspectieinstrument, lassen, en het plooien maken, volgen wij altijd strikt IPC/WHMA - A - 620Bstandard. Als fabrikant van de draaduitrusting, zijn wij geschikt voor zelfinspectie, het inspecteren procedures, die trekkend kracht, de handinspectie van 100%, en het elektro de prestaties van 100% testen, etc… testen

 

Ons team is in de industrie vele jaren geweest, zodat kan de kwaliteit van onze producten worden gewaarborgd, en de prijs is het redelijkst.

Geschiedenis

Als productieonderneming, is LINKSUNET geëngageerd aan de verwerking van de draaduitrusting meer dan 10 jaar geweest.

Wij zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling, de aanpassing, de productie, en de verkoop van de industriële uitrusting. Ook, hebben wij een professioneel de dienstteam dat hoogstaande, snelle, en professionele producten en de diensten kon verlenen. Wij keuren vele verscheidenheden en een kleine partij aangepaste producten goed, en wij zijn bereid uw partners in de lange termijn te zijn.

Dienst

Het verlenen van de beste dienst en het tevredenstellen van de behoeften van klanten zijn onze primaire doelstellingen, wat ons om met succes met bedrijven van verschillende landen zoals U.S, Canada, Duitsland, Nederland, Australië, Japan, Zuid-Korea, en enz. toelaat handel te drijven. Onze producten worden wijd gebruikt in diverse industrieën, auto's, zware industrie, robot, e-fiets, USB, etc. LINKSUNET wordt gewijd aan het leveren van de meest gekwalificeerde producten en de beste dienst aan u.

Ons Team

Ons team werd opgericht in Oktober 2010, is een professioneel ontwerp, productie, verkoop van industriële bedradingsuitrusting, kabel, schakelaarfabriek, producttoepassingen industrieel materiaal impliceren, instrumenten, meters, machines productie en andere industriële gebieden die. Momenteel, zijn er 47 mensen in Shanghai, met inbegrip van 2 beheerspersoneel, 4 verkooppersoneel, 5 technologische ontwikkelingpersoneel, 3 kwaliteitspersoneel en 33 anderen, die kunnen worden ingevoerd en worden uitgevoerd.

Contactgegevens